αρχική / νέα 2024 / Ready-made εργαστήριο για ενήλικες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης  

ΝΕΑ

Ready-made εργαστήριο για ενήλικες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ready-made εργαστήριο για ενήλικες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης  

21/05/2018Με αφορμή τα γλυπτά της Ναταλίας Μελά, που εκτίθενται στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, και μετά το πολύ επιτυχημένο εργαστήριο για εφήβους που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Μάρτη, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου, για ενήλικες αυτή τη φορά, ένα εργαστήριο μετάλλου, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, ώρα 11:00΄. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Δανάης Σύρρου, να εργαστούν με μεταλλικά υλικά καθημερινής χρήσης προκειμένου να κατασκευάσουν τα δικά τους γλυπτά, με την τέχνη του ready made και του objet trouvé.

Το εργαστήριο έχει διάρκεια δύο ωρών και η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Κόστος συμμετοχής, 8 ευρώ ανά συμμετέχοντα. Προσφέρονται όλα τα υλικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας-Δήλωση συμμετοχών: 2810-283219
Υπεύθυνη Δράσης: Φανή Καμπάνη | Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΙΜΚ
 


Η Δανάη Σύρρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον Γιάννη Ψυχοπαίδη. Το ακαδημαϊκό έτος 2005-6, στo πλαίσιo του προγράμματος Erasmus, παρακολούθησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο ESBAM στη Μασσαλία της Γαλλίας. Κατά τη φοίτησή της στην ΑΣΚΤ, παρακολούθησε για δύο χρόνια το εργαστήριο φωτογραφίας του Μανώλη Μπαμπούση. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και έχει συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Η δουλειά της έχει να κάνει με την ζωγραφική, το κολλάζ και το βίντεο. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.