αρχική / νέα 2024 / Online εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

ΝΕΑ

Online εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Online εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

23/12/2020

 

Πρόσκληση σε online
εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Μήπως είσαι 5 ως 8 ετών; Πώς σου ακούγεται μια πρόσκληση, για ένα online εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, από το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης;
Αρκετά καλό αλλά όχι συναρπαστικό;

Τότε άκου αυτό!

Μια πρόσκληση, για ένα on line εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς ούτε μία στιγμή το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Σίγουρα αυτό είναι καταπληκτικό, δεν συμφωνείς;

Πάρε λοιπόν αγκαλιά τον μονόκερό σου, τον αρκούδο σου, τους υπερήρωές σου, τη Μικρή Γιατρό, την Μπάρμπι, την Ελσα, την Άννα, τον Όλαφ, την Πέπα, την Βαμπιρίνα, την πριγκίπισσα Σοφία, την Μίνι, τον Μίκι, τον Σπάιντερ Μάν, τον Μπάτμαν τους Κορμίτι σου, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, άναψε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και ετοιμάσου να μας παρουσιάσεις, με όλες τις απολαυστικές λεπτομέρειες τις υπερδυνάμεις του αγαπημένου σου ήρωα. Έπειτα, όλοι οι ήρωες μαζί, σαν ένα άλλο toy story,  θα συναντηθούν ψηφιακά για να δημιουργήσουν την πιο υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Τι θα χρειαστείς:

Διάλεξε ένα μόνο από τα αγαπημένα σου παιχνίδια / Λευκό χαρτί ζωγραφικής / Χρώματα ζωγραφικής / Πολύ φαντασία / Αγαπημένο γλύκισμα (επιβάλλεται)

Τα υπόλοιπα άστα σε εμάς!

Με τη  Φανή Καμπάνη και την Άννα Αγογλωσσάκη (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΙΜΚ)

Πότε; Τετάρτη, 30/12 στις 12.00΄ – 13.00΄

Αριθμός Συμμετοχών 15 παιδια

Το online εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, για αυτό κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει φροντίσει για την εγκατάστασή της. Η δήλωση συμμετοχών γίνεται με την αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας στο ep@ekim.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η συμμετοχή του κάθε παιδιού ισχύει μόνο εάν υπάρξει θετική απάντηση στο e-mail αποστολής των στοιχείων. Μια ώρα πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες (εφόσον έχει εγκριθεί η συμμετοχή τους), e-mail με το link το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.