αρχική / νέα 2024 / JD Walter | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΝΕΑ

JD Walter | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

JD Walter | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

30/07/2018


Ο JD Walter, ένας από τους πιο διακεκριμένους τραγουδιστές της σύγχρονης Νεοϋορκέζικης Jazz μουσικής σκηνής, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, ώρα 21:00΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Ο JD Walter έχει συνεργαστεί με σημαντικούς, σύγχρονους καλλιτέχνες της Jazz όπως οι Dave Liebman, Billy Hart, Tom Harrell, Eddie Gomez, Bob Dorough, Edgar Bateman, Nicholas Payton, Jean-Michel Pilc, Bill Evans, Mark Murphy. Έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και club σε Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Ανάμεσα στους χώρους που τον έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει, είναι και το περίφημο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, χώροι όπως The Jazz Standard, The Blue Note, The Tribeca Performing Arts Center και το διάσημο στην κοινότητα της Jazz, 55 Bar. Έχει στο ενεργητικό του επτά δισκογραφικές δουλειές Sirens in the C-House (Encounter/Dreambox Media Records, 2000), Clear Day (Double-Time, 2001), Dedicated to You (PACT, 2004), 2Bass, a Face and a little skin (Encounter/Dreambox, 2006), Live in Portugal (Jwal, 2008), Live at the 55 Bar (Jwal & 55bar, 2009), One Step Away (Jwal, 2013), και εκτός των δικών του κυκλοφοριών έχει συμμετάσχει σε παραγωγές πολλών ακόμη καλλιτεχνών της Jazz.

Τον JD Walter θα συνοδεύει το τρίο των Αντώνη Τσικανδηλάκη (πιάνο), Γιάννη Πολυχρονάκη (κοντραμπάσο) και Στάθη Στουραΐτη (τύμπανα). Μαζί, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία του τραγουδιστή και διασκευασμένα jazz standards.

Το βράδυ της Παρασκευής το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα λειτουργήσει από τις 20:00΄ έως τις 23:00΄. Στο διάστημα αυτό οι μόνιμες συλλογές και οι περιοδικές εκθέσεις του Ι.Μ.Κ. θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση. Συσκευές ακουστικής ξενάγησης θα διατίθενται δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, στην είσοδο του Μουσείου.
 Πρακτικές πληροφορίες
Γενική είσοδος: 5€
Η είσοδος σε παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

 Γραφική σχεδίαση: Λεωνίδας Λιόλιος
 Επόμενη προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση

Dj Γιώργος Μαρκάκης (Best Radio 94,7)
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00΄
“SWING TIME!”

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.