αρχική / νέα 2024 / Η πρώτη Κυριακή (4/11) στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

ΝΕΑ

Η πρώτη Κυριακή (4/11) στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη Κυριακή (4/11) στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

06/11/2018

Με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό της πόλης ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (4.11.2018) το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης σύμφωνα με το οποίο θα είναι πλέον ανοικτό επτά ημέρες την εβδομάδα: Δευτέρα-Σάββατο, 9:00΄-15:30΄ και Κυριακή, 10:00΄-15:00΄.

Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν τις Συλλογές, ξεναγήθηκαν στην Εθνογραφική Συλλογή του Ιστορικού Μουσείου και πολλοί παρακολούθησαν στο αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη την προβολή της ταινίας Η μεγάλη χίμαιρα του Jean Renoir. Πολλοί επίσης απόλαυσαν το brunch στο IMK Café. Όλοι φάνηκαν ευχαριστημένοι, ως και ενθουσιασμένοι, από την επιλογή τους να περάσουν το πρωινό της Κυριακής  στο Ιστορικό Μουσείο.

Περισσότερες ξεναγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου, εκπαιδευτικές δράσεις, κινηματογραφικές προβολές και άλλες δραστηριότητες περιμένουν τους φίλους του πολιτισμού και της ιστορίας που θα επιλέξουν να επισκεφθούν μια ή περισσότερες Κυριακές το Ιστορικό Μουσείο, ατομικά ή ομαδικά, με την οικογένεια και τους φίλους τους.Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα η είσοδος στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ελεύθερη. Τις υπόλοιπες Κυριακές η είσοδος θα είναι μειωμένη (3 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται η δωρεάν διάθεση συσκευών ακουστικής ξενάγησης (με σειρά προτεραιότητας). Σταθερά, ελεύθερη είναι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών, τους ανέργους και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα