αρχική / νέα 2024 / DJ Γιώργος Μαρκάκης | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΝΕΑ

DJ Γιώργος Μαρκάκης | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DJ Γιώργος Μαρκάκης | Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

27/08/2018


Η εποχή του Swing, από τις δεκαετίες του ’30 του ’40 και του ’50, ζωντανεύει την Τετάρτη 29 Αυγούστου, ώρα 21:00΄, σε μια ρετρό βραδιά στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Τη μουσική –σε ρυθμούς που ήταν δημοφιλείς πριν από την εμφάνιση του Rock ΄n΄ Roll– επιλέγει ο καθηγητής Γιώργος Μαρκάκης (gMark), μουσικός παραγωγός του Best Radio (94.7).

Μαζί μας, τη βραδιά αυτή, θα είναι οι Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Duke Ellington, Louis Armstrong, Fred Astaire, Frank Sinatra, Dean Martin, Peggy Lee, Andrews Sisters, Benny Goodman, αλλά και πιο σύγχρονοι δημιουργοί που ερμηνεύουν τα κομμάτια της εποχής αυτής.

Με το μειωμένο εισιτήριο των 3 ευρώ οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική στο αίθριο του Ι.Μ.Κ. και να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές του εκθέσεις [Διαμαντής Διαμαντόπουλος. Τερατολογίες. Από την Ιστορία του Ανθρώπου (Επίπεδο 1), Ναταλία Μελά: 25 γλυπτά (Ισόγειο), Γερμανοί αλεξιπτωτιστές στη Μάχη της Κρήτης (Επίπεδο 2)]. Συσκευές ακουστικής ξενάγησης θα διατίθενται δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, στην είσοδο του Μουσείου.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοικτό από τις 20:00΄ έως τις 23:00΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργούν το ΙΜΚ bar και το Πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών.

Γραφική σχεδίαση: Λεωνίδας Λιόλιος

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση:

Dj Μύρων Κλίνης (Best Radio 94,7)

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 21:00΄
«Μουσικές απ’ όλο τον κόσμο»