αρχική / μουσείο / Αμφιθέατρο ΙΜΚ

Αμφιθέατρο ΙΜΚ

Διοργανώστε την εκδήλωσή σας

Το Αμφιθέατρο Γιάννης Περτσελάκης του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, χωρητικότητας 80 ατόμων, διαθέτει κλιματισμό, μικροφωνική εγκατάσταση με ασύρματα μικρόφωνα, βάθρο με γραφείο για δύο ομιλητές, φορητό υπολογιστή, προτζέκτορα και οθόνη για παρουσιάσεις. Σε αυτό διοργανώνονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι εκδηλώσεις του Μουσείου, που περιλαμβάνουν ομιλίες, μικρά μουσικά σχήματα, προβολές ταινιών, ημερίδες και συνέδρια.

Το Αμφιθέατρο διατίθεται επίσης προς ενοικίαση για εκδηλώσεις τρίτων. Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μπορούν ελεύθερα να περιηγηθούν στις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου και να απολαύσουν ένα coffee break στο Καφέ του ΙΜΚ που διαθέτει ένα μικρό εσωτερικό χώρο και 2 εξωτερικούς, το βορινό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και την νότια αυλή του νεοκλασικού κτιρίου. Επίσης το ΙΜΚ διαθέτει πωλητήριο με εκδόσεις καθώς και αντικείμενα εμπνευσμένα από τα εκθέματά του.

Για τη μίσθωση του αμφιθεάτρου Γιάννη Περτσελάκη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης παρακαλoύμε συμπληρώστε τη φόρμα στο παράρτημα αριστερά, εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ.: (+30) 2810 283219 - Εσωτ.: 105, Fax: (+30) 2810 283754, e-mail: info@historical-museum.gr