αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Smile Jamaica. The Museum Edition

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Smile Jamaica. The Museum Edition

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smile Jamaica. The Museum Edition

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30Με Reggae, Roots, Rock Steady, Dub ρυθμούς και χαλαρή διάθεση, ξεκινά την Τετάρτη 5 Ιουλίου, ώρα 20.30΄, ο κύκλος καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Άμα βραδιάσει, στον κήπο του ΙΜΚ.

Με επιλεγμένες μουσικές από τους DJs Djtzinas και Κόκκινο Μπαλόνι, ποτό από το μπαρ του Μουσείου (που σερβίρει τόσο στον κήπο όσο και στο βορεινό deck με θέα στη θάλασσα), γνωρίζουμε πτυχές της τζαμαϊκανής μουσικής κουλτούρας, μέσα από ένα τρίωρο ηχο-ταξίδι στο νησί της Καραϊβικής, από τη δεκαετία του 1970 ως τη σύγχρονη εποχή.

Με το μειωμένο εισιτήριο (3€), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μουσική που θα πλημμυρίσει τους υπαίθριους χώρους του Μουσείου αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις μόνιμες συλλογές και τη νέα περιοδική έκθεση του ΙΜΚ Διάλογος με το Αόρατο, όπου παρουσιάζονται έργα του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη της Αφαίρεσης Γ. Σπυρόπουλου.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοικτό από τις 20.00΄ έως τις 23.30΄, στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί επίσης το Πωλητήριο του Μουσείου.