αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Πρωτοχρονιάτικο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοχρονιάτικο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, ώρα: 11.00΄

Ο Εμπενίζερ, ο Τζάκ, η Κλάρα, ο Ρούντολφ, ο Βασιλιάς των Ποντικιών, η δημιουργός κινουμένου σχεδίου Ιωάννα Θέμελη και εμείς θα σας περιμένουμε για ένα πρωτοχρονιάτικο εργαστήριο, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 11.00΄ π.μ.!

Και αυτή τη φορά οι αγαπημένοι μας ήρωες θα δουλέψουν μαζί μας για να κατασκευάσουμε το φενακιτοσκόπιο, μία από τις παλαιότερες μηχανές κινουμένου σχεδίου. Ο Άγιος Βασίλης, τα έλκηθρα και οι τάρανδοί του, θα ξαναζωντανέψουν χρησιμοποιώντας αυτήν την πρώιμη τεχνική κίνησης. Ετοιμαστείτε να κατασκευάσετε τη δική σας μηχανή κινουμένου σχεδίου για ένα πρωτότυπο, δημιουργικό δώρο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου και το κόστος συμμετοχής τους είναι 5 ευρώ ανά άτομο. Στα παιδιά θα προσφερθούν τα υλικά των κατασκευών τους.

Η διάρκειά των εργαστηρίων υπολογίζεται στις δυο ώρες και η δήλωση συμμετοχών είναι απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708 (εσωτ: 106), Φανή Καμπάνη, μεταξύ 13.00-17.00 καθημερινά.