αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Οι Pulse. στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Pulse. στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Pulse. στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, ώρα 21.00΄


Ηλεκτρικούς ήχους, ατμοσφαιρικά φωνητικά και indie rock μελωδίες, στοιχεία που συνθέτουν το ιδιότυπο μουσικό ηχόχρωμα των Pulse. θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της rock την Τετάρτη 17/8/2016, ώρα 21.00΄ στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Οι Pulse. είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock σχήμα που αποτελείται από τους μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη (κιθάρα), Γιάννη Σταυρακάκη (φωνή), Μιχάλη Μόσχο (κιθάρα), Άρη Τερζάκη (μπάσο) και Παναγιώτη Μαυράκη (τύμπανα). Το πρωτότυπο μουσικό τους ιδίωμα αξιοποιεί στοιχεία από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, από το παραδοσιακό folk έως τη βρετανική indie rock, γεγονός που μεταφράζεται και στη μουσική τους η οποία κυμαίνεται από ακουστικές μελωδίες μέχρι και πιο δυναμικούς ηλεκτρικούς ήχους. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αποδίδουν τις πρωτότυπες συνθέσεις τους καθώς επίσης και αρκετές διασκευές κομματιών που αγαπούν.

Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο Another Roadside Attraction κυκλοφόρησε το 2014 και περιέχει 10 αγγλόφωνα κομμάτια. Το κομμάτι Confessions, που ηχογραφήθηκε με τη συμμετοχή του Craig Walker (ex Archive), ψηφίστηκε ως το τραγούδι του τριμήνου Μαρτίου-Ιουνίου (2016) στο διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο καθημερινό playlist πολλών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. Την περίοδο αυτή οι Pulse. συνθέτουν και ηχογραφούν νέο υλικό.


Το βράδυ της Τετάρτης, όπως κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 20.00΄ ως τις 23.00΄. Σε αυτό το διάστημα θα λειτουργούν το Πωλητήριο και το bar του Μουσείου. Όσοι επισκέπτες βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο ΙΜΚ θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν τις Συλλογές του και παράλληλα να παρακολουθήσουν τις προβολές επιλεγμένων film με θέμα την τέχνη του video dance στο αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη.