αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Ο γύρος του κόσμου σε 4 ώρες στο Αγροτικό Μουσείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο γύρος του κόσμου σε 4 ώρες στο Αγροτικό Μουσείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΛΙΚΟ

Αφίσα

Ο γύρος του κόσμου σε 4 ώρες στο Αγροτικό Μουσείο

Αγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά & Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά Κανακάκη

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20.00΄


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού* το Αγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά & Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά-Κανακάκη της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών συμμετέχει στην «Εβδομάδα Τουρισμού» (21-28/9/2014) που διοργανώνει ο Δήμος Χερσονήσου, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα.

Επισκέπτες διαφόρων εθνικοτήτων θα διασκεδάσουν με διεθνείς και εγχώριες μουσικές επιλογές από τον DJ Κώστα «Κουικάρα» Καρνίκη, στη βεράντα του Μουσείου (επίπεδο 1), για ένα τετράωρο ταξίδι σε αγαπημένους μουσικούς προορισμούς μέσα από τα αυλάκια του ξεχασμένου αναλογικού ήχου του βινυλίου.

Το βράδυ της Πέμπτης, το Αγροτικό Μουσείο (στον παραδοσιακό οικισμό του Πισκοπιανού, 3 χλμ. νότια του Λιμένα Χερσονήσου) θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα. Mε μειωμένο εισιτήριο (3€) και δωρεάν για τα παιδιά έως 12 ετών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μουσική, κεράσματα (με τοπικό οίνο για τους ενήλικες), αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις πτέρυγες του Μουσείου. Ηχητική εγκατάσταση θα υπάρχει και στην πλατεία του Μουσείου (ελεύθερη συμμετοχή).

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα και τη μεταφορά των επισκεπτών από την ιστοσελίδα του Δήμου Χερσονήσου (www.hersonissos.gr).


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, από τις οχτώ το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα στο Αγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά & Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά-Κανακάκη (Πισκοπιανό Χερσονήσου)

*Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος του εορτασμού είναι η ανάδειξη της πολιτισμικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας.