αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Μύρισε Πάσχα στο ΙΜΚ

Μύρισε Πάσχα στο ΙΜΚ

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

 

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης και η παιδική Λέσχη Ανάγνωσης, Λεξωτικά, προσκαλούν τα παιδιά και τους γονείς τους στον κήπο του Μουσείου, για να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα και την Άνοιξη!

Πού είναι κρυμμένα τα πασχαλινά αυγά μέσα στο Μουσείο και πώς βρέθηκαν εκεί;Πώς θα τα ανακαλύψουν οι κούνελοι του Πάσχα και τι έχουν να κερδίσουν; Τι συμβαίνει όταν η πασχαλίτσα ψάχνει να βρει μια μαύρη βούλα που ξεκόλλησε από το κόκκινο παλτό της και πως τα Λεξωτικά θα βοηθήσουν να την ξαναβρεί; Με χρώματα και με πινέλα, με ζωγραφιές και παραμύθια τα πάντα μπορούν να συμβούν την Άνοιξη στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης! Ελάτε, λοιπόν μαζί, να χρωματίσουμε την Άνοιξη και τη διάθεσή μας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει, αφήγηση παραμυθιού, εικαστικό εργαστήριο αλλά και πολλές εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη στις 11.00 π.μ και  απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄ και Β΄ Δημοτικού ενώ ευπρόσδεκτοι στην κατασκευή είναι και οι γονείς τους. Η δήλωση συμμετοχών είναι απαραίτητη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ι.Μ.Κ. στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708 (εσωτ: 106), Φανή Καμπάνη, μεταξύ 09.00-17.00 καθημερινά.


Από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ