αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Μουσική βραδιά με τους Paul Goodman & Μανωλία Κοκολογιάνη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά με τους Paul Goodman & Μανωλία Κοκολογιάνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουσική βραδιά με τους Paul Goodman & Μανωλία Κοκολογιάνη

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21.00΄

Πρωτότυπα ακούσματα από τη λύρα του Paul Goodman και της Μανωλίας Κοκολογιάννη, με τη συνοδεία κρουστών της Μαρίτζιας Κατσούνα, θα συνεπάρουν τους επισκέπτες που θα βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21.00΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Οι Paul Goodman και Μανωλία Κοκολογιάννη, χρόνια συνεργάτες, μαθήτευσαν πλάι σε σπουδαίους δεξιοτέχνες της λύρας. Αναδιφώντας τις πολλαπλές δυνατότητες του οργάνου και ερευνώντας συστηματικά την από περιοχή σε περιοχή ποικιλία των ηχοχρωμάτων του, υφαίνουν ένα ιδιότυπο προσωπικό μουσικό άκουσμα που αξίζει να απολαύσετε.

Το βράδυ της Τετάρτης, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοιχτό από τις 20.30΄ ώς τις 23.30΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο καθώς και το μπαρ που σερβίρει τόσο στον κήπο όσο και στη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Η είσοδος θα είναι για όλους με το μειωμένο εισιτήριο (4€), με το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη μουσική στον κήπο αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις συλλογές του Μουσείου.


Paul Goodman: λύρα, σάζι
Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα
Μαρίτζια Κατσούνα: κρουστά