αρχική / εκδηλώσεις 2024 / Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, ώρα 11.30΄

Μέσα στο κλίμα των γιορτών της Αποκριάς, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά του δημοτικού.

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική και κολλάζ θα μεταμφιέσουν με πολύ κέφι τις ... φωτογραφίες τους! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν το πρόσωπο, το συναίσθημα και τη δύναμη που θέλουν να αναπαριστά το πορτρέτο τους, να διαλέξουν τα αξεσουάρ που θα προσθέσουν στη φωτογραφία και να τη μεταμφιέσουν χρησιμοποιώντας φαντασία χωρίς όρια και υλικά που θα τους δοθούν δωρεάν.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11.30΄ και απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μια φωτογραφία τους (κατά προτίμηση πορτρέτο) σε σχήμα Α4. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μιάμιση ώρα και προσφέρεται δωρεάν.

Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ (Φανή Καμπάνη, τηλ. 2810 283219 & 288708, εσωτ. 106) μεταξύ 12.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.