αρχική / εκδηλώσεις 2020 / Λήξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ | "Dance me to the end of summer"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λήξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ | "Dance me to the end of summer"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΛΙΚΟ

Λήξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ | "Dance me to the end of summer"

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

28.08.2019

Dj Κώστας Μαρκάκης - Dance me to the end of summer

 

Το Άμα Βραδιάσει, ο καλοκαιρινός μουσικός κύκλος του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, κλείνει την Τετάρτη 28 Αύγουστου, ώρα 20:30΄ με μουσικές, χορευτική αλλά και ακουστική διάθεση χωρίς σύνορα και σημείο συνάντησης, όπως πάντα, τον κήπο του νεοκλασικού κτιρίου.

 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Μαρκάκης επιλέγει μουσική που θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικές εποχές, αλλά και περιοχές του πλανήτη. Η βραδιά αυτή στον κήπο –και εναλλακτικά στο βορινό deck– του Ι.Μ.Κ., θα γεμίσει με ήχους swing, charleston, salsa, mambo, funk και άλλες θαυμάσιες ρυθμικές μελωδίες για να απολαύσετε το ποτό σας, αλλά και να χορέψετε.

 

Με ταξιδιάρικη διάθεση, σας περιμένουμε σε άλλη μια απρόβλεπτη βραδιά με μουσική από τον 20ό αλλά και 21o αιώνα.

 

Ώρα έναρξης: 20:30΄

 

Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, με τη γενική είσοδο των €5,00 (συμπεριλαμβάνεται η μουσική εκδήλωση), οι μόνιμες συλλογές και οι νέες περιοδικές εκθέσεις του Ιστορικού Μουσείου, Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει και ΧΑΝΙΑ ΄41-΄45 θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄. Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Επίσης, το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες εικαστικών, αλλά και νέων σχεδιαστών, θα είναι σε λειτουργία.

 


 

*Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση είναι δημόσια και ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί και να ληφθούν φωτογραφίες. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτή.