αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Global Beats & Rhythms

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Global Beats & Rhythms

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Global Beats & Rhythms

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, ώρα 20.30΄


Με σύγχρονους ήχους από την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, συνεχίζεται την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ώρα 20.30΄, ο κύκλος καλοκαιρινών εκδηλώσεων Άμα βραδιάσει στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Ακολουθώντας μια ηχητική διαδρομή σε 3 ηπείρους, θα περιδιαβούμε τις γωνιές του κόσμου όπου συναντώνται οι πολιτισμοί και θα γνωρίσουμε πτυχές της σύγχρονης μουσικής κουλτούρας μέσα από επιλεγμένες μουσικές των DJs Konops, Larry και Κόκκινο Μπαλόνι. Αφρικανικοί ήχοι και cumbias από την Κολομβία, ηλεκτρονική και dub μουσική με επιρροές και δείγματα από την Ανατολή, στοιχεία από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, συνθέτουν τις αποχρώσεις μιας ποικιλόχρωμης μουσικής βραδιάς.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ έως τις 23.30΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το Πωλητήριο και το IMK Café, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το δροσιστικό τους ποτό.

Με το μειωμένο εισιτήριο (3€), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν αυτόνομα τις μόνιμες συλλογές και τη νέα περιοδική έκθεση του ΙΜΚ Διάλογος με το Αόρατο, όπου παρουσιάζονται έργα του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη της Αφαίρεσης Γ. Σπυρόπουλου.