αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Garden out of vinyl

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Garden out of vinyl

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Garden out of vinyl

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, στις 20.30΄

Garden out of vinyl
Μια νύχτα πριν από την Πανσέληνο


Αφρικάνικα κρουστά, ινδικά σιτάρ και αρμένικα ούτια, σέρβικα χάλκινα, γαλλικά πιάνα και ισπανικές κιθάρες, βραζιλιάνικα μπιριμπάου, κρητικά λαούτα κ.α, θα βρίσκονται στις βαλίτσες του DJ Κώστα «Κουικάρα» Καρνίκη για ένα τρίωρο ταξίδι σε αγαπημένους μουσικούς προορισμούς μέσα από τα αυλάκια του ξεχασμένου αναλογικού ήχου του βινυλίου την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, ώρα 20.30΄ στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Το βράδυ της Τρίτης, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο καθώς επίσης και το καφέ σερβίροντας επιλεγμένα cocktails που ανταποκρίνονται στο ύφος της αυγουστιάτικης αυτής βραδιάς. Mε μειωμένο εισιτήριο (3€), οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη μουσική στον κήπο αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση τόσο στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου, όσο και στην καινούρια περιοδική έκθεση «Πρωτότυπο/Αντίγραφο».

Ο Κώστας Καρνίκης γεννήθηκε στο Φόδελε και εργάζεται ως γραφίστας, disc jockey και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα τελευταία 3 χρόνια επιμελείται την εκπομπή «Ο γύρος του κόσμου σε 1 ώρα» με σύγχρονα και κλασικά έθνικ τραγούδια, κάθε Κυριακή μεσάνυχτα στο Μουσικό Κανάλι (105.1).