αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Έναρξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Pink Tales | Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έναρξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Pink Tales | Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Έναρξη ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Pink Tales | Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

21.06.2019

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ με τους Pink Tales 

 

Με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, και τους Pink Tales από τις 21:00΄ έως τις 23:00΄, ξεκινά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ, ο καλοκαιρινός μουσικός κύκλος του Ιστορικού Μουσείου.

Οι Pink Tales είναι ένα γκρουπ που υπόσχεται να μας ταξιδέψει με το μουσικό του αεροπλανάκι. Μέσω μιας πρόζας γεφυρώνει μουσικές από διαφορετικές κουλτούρες και τόπους. Με θετική μάτια στην ανακάλυψη του έρωτα και στις ανατροπές του, προσγειώνεται σε διάφορα αεροδρόμια «ανά τον κόσμο» μιλώντας για ιστορίες αγάπης.


Οι μουσικές τους αποσκευές περιέχουν ένα μείγμα από blues, rock, jazz και world music πασίγνωστων τραγουδιών από τα 60ies έως τα 90ies του παγκοσμίου ρεπερτορίου.

Το σχήμα απαρτίζεται από τους μουσικούς Πελαγία Μουρούζη (φωνή), Νίκο Βέργο (ηλεκτρική κιθάρα), Ορφέα Μιτσοτάκη (ακουστική κιθάρα) και Χρήστο Σαγιέντ (τύμπανα, καχόν). Η Πελαγία Μουρούζη μας έχει συστηθεί ερμηνευτικά και μέσα από τη συμμετοχή της στην ομάδα «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη.

 


Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, με τη γενική είσοδο των €5,00 (συμπεριλαμβάνεται η μουσική εκδήλωση), οι μόνιμες συλλογές και οι περιοδικές εκθέσεις του Ι.Μ.Κ. θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄. Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες εικαστικών και νέων σχεδιαστών θα είναι, επίσης, σε λειτουργία.
 Επόμενη προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση

Babel Trio
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 (Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης), ώρα 21:00΄
Δημήτρης Σιδερής (φωνή, ηλεκτρικό λαούτο), Μιχάλης Αυλωνίτης (ηλεκτρικό μπάσο), Τρικαλέρο (τύμπανα).

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.