αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Δημήτρης Παγωμένος και Αλέξανδρος Κανακάκης στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Παγωμένος και Αλέξανδρος Κανακάκης στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Παγωμένος και Αλέξανδρος Κανακάκης στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30΄Με τη μουσική παρουσία των Δημήτρη Παγωμένου και Αλέξανδρου Κανακάκη, την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, ώρα 20.30΄, συνεχίζεται ο κύκλος καλοκαιρινών εκδηλώσεων Άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Ο Δημήτρης Παγωμένος (κιθάρα, φωνή), με τη συνοδεία του Αλέξανδρου Κανακάκη (πνευστά), θα παρουσιάσει διασκευές κομματιών από την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή καθώς και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Περιπλάνηση, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.30΄ ως τις 23.30΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το Πωλητήριο και οι χώροι του IMK Café/Bar, στη νότια αυλή και το βορεινό deck με θέα στη θάλασσα.

Τραγούδια για την καλοκαιρινή νύχτα, ποτό ανάμεσα σε φίλους και η ευκαιρία για μια αυτόνομη βραδινή περιήγηση στις Συλλογές του ΙΜΚ και την περιοδική έκθεση Γιάννης Σπυρόπουλος / Διάλογος με το Αόρατο αποτελούν ιδανικά συστατικά μιας μικρής ευχάριστης απόδρασης, άμα βραδιάσει, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. 

Είσοδος: 5 ευρώ (κανονικό εισιτήριο).Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης