αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Bubble Wrap Τrio στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Bubble Wrap Τrio στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bubble Wrap Τrio στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00΄


Άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική ξεκινά στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου ΚρήτηςΆμα βραδιάσει, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00΄, με την εμφάνιση του μουσικού σχήματος Bubble Wrap.

Το Bubble Wrap trio απαρτίζεται από τους μουσικούς Μιχάλη Αυλωνίτη (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλα Χριστόπουλο (τύμπανα), και Δημήτρη Νεονάκη (ηλεκτρική κιθάρα). Ο Jazz αυτοσχεδιασμός, η ενέργεια των Blues και ο ηλεκτρικός ήχος της Rock αποτελούν τα κεντρικά στοιχεία του μουσικού τους μείγματος, που κινείται ανάμεσα σε πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος και κλασικά κομμάτια της αμερικάνικης Blues/Jazz σκηνής.

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 20:00΄ έως τις 23:00΄. Στο διάστημα αυτό, με το γενικό εισιτήριο των 5€, οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να παρακολουθήσουν το live στον κήπο και να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις του.

Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών θα είναι, επίσης, σε λειτουργία.

Γενική είσοδος: 5€
Η είσοδος στα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη
 Επόμενη προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση

► Alex Drakos Trio
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00΄
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, samples), Λευτέρης Κορδής (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Χατζητσάκος (κοντραμπάσο).

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.