αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Βραδιές Jazz στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης | Άλκης Καλούμενος - Soren Lyng Hansen

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιές Jazz στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης | Άλκης Καλούμενος - Soren Lyng Hansen

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΛΙΚΟ

Αφίσα

Βραδιές Jazz στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης | Άλκης Καλούμενος - Soren Lyng Hansen

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Τετάρτη 16/7/2014, ώρα 21.00

Με ένα ταξίδι στον κόσμο της jazz, των blues και της βραζιλιάνικης μουσικής, μες στην καρδιά του Ιουλίου, από το μουσικό σχήμα Duende: Άλκης Καλούμενος - Soren Lyng Hansen, ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, ώρα 21.00 ο κύκλος των μουσικών εκδηλώσεων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης που θα συνεχιστεί με την εμφάνιση του κουαρτέτου Μιχάλης Λαμπράκης & Jazzoo, την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 την ίδια ώρα.

Προσωπικές συνθέσεις του Άλκη Καλούμενου και εκλεπτυσμένες ενορχηστρώσεις δημιουργούν μια παλέτα ηχοχρωμάτων όπου η ηλεκτρική κιθάρα, το κοντραμπάσο, η κλασική οχτάχορδη κιθάρα και το πεντάχορδο ηλεκτρικό βιολοντσέλο συνομιλούν αρμονικά.

Το βράδυ της Τετάρτης, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.30΄ ως τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο καθώς και το μπαρ που θα σερβίρει και sangria για όποιον θελήσει, τόσο στον κήπο όσο και στη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μουσική που θα πλημμυρίσει τους υπαίθριους χώρους του Μουσείου αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις μόνιμες συλλογές και στη νέα περιοδική έκθεση του Μουσείου Ο Δ. Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης (21.6.2014-25.10.2014), με το μειωμένο εισιτήριο 3€.