αρχική / εκδηλώσεις 2022 / Βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τους Μιχάλη Σταυρακάκη, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη & Ισίδωρο Παπαδάκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τους Μιχάλη Σταυρακάκη, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη & Ισίδωρο Παπαδάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τους Μιχάλη Σταυρακάκη, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη & Ισίδωρο Παπαδάκη

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20.30


Ο Σεπτέμβρης ξεκινά μουσικά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με την εμφάνιση των Μιχάλη Σταυρακάκη (μαντολίνο, φωνητικά), Δημήτρη Ζαχαριουδάκη (κιθάρα, φωνητικά), και Ισίδωρου Παπαδάκη (βιολοντσέλο), την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20.30΄, στον κήπο του ΙΜΚ.

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης και ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, δώδεκα χρόνια μετά από τη συνεργασία τους στους Χαΐνηδες συμπράττουν ξανά μουσικά και μαζί με τον Ισίδωρο Παπαδάκη μας προσκαλούν σ’ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει γνώριμους ήχους από την κοινή τους πορεία με τους Χαΐνηδες αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια από την μουσική παράδοση της Κρήτης.

Το βράδυ της Τετάρτης, όπως κάθε Τετάρτη βράδυ του καλοκαιριού, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 20.00΄ ως τις 23.00΄. Με γενικό εισιτήριο 5 ευρώ οι επισκέπτες του ΙΜΚ θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν τις Συλλογές του, να παρακολουθήσουν τη συναυλία που θα βρίσκεται σε εξέλιξη στο αίθριό του και να απολαύσουν το ποτό τους από το μπαρ του Μουσείου που σερβίρει τόσο στον κήπο του νεοκλασικού κτιρίου όσο και στο βορεινό deck με θέα στη θάλασσα.