αρχική / εκδηλώσεις 2022 / ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - The Blue Onion Experiment

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - The Blue Onion Experiment

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - The Blue Onion Experiment

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

07.08.2019

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ με τους Blue Onion Experiment

“Live Blues & other stories” θα μας εξιστορήσουν μουσικά οι Blue Onion Experiment στην τελευταία συναυλία του φετινού ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ, την Τετάρτη, 7 Αυγούστου, στις 21:00΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου.

Ένα μελωδικό ταξίδι δύο ωρών ─με τραγούδια από B.B. King, Lil Green, Etta James, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Gary Moore, Imelda May, Vaya Con Dios, μέχρι τον Τσιτσάνη και άλλες ελληνικές blues διασκευές─ θα εξελιχθεί στον κήπο του νεοκλασικού κτιρίου του Μουσείου.

Οι Blue Onion Experiment «γεννήθηκαν» πρόσφατα στην Ιεράπετρα για να επικοινωνήσουν την αγάπη τους για την αυθεντική blues μουσική. Ακολουθούν μια διαδρομή που ξεκινάει από τη γέφυρα του Route 66 στον Μισισιπή και φτάνει σε δρόμους ρεμπέτικους και σε κλίμακες πεντατονικές κρυμμένες στα προσφυγικά σοκάκια του Πειραιά. 

Το σχήμα αποτελείται από την Ελεάννα Καρανδεινού (φωνή), τον Μάνο Περακάκη (ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, φωνή) και τον Μιχάλη Φερετζάκη (πλήκτρα). Η Ελεάννα Καρανδεινού έχει διανύσει αρκετά μουσικά χιλιόμετρα στον χώρο του τραγουδιού και υπήρξε μέλος της ομάδας «Σπείρα – Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, με τη γενική είσοδο των €5,00 (συμπεριλαμβάνεται η μουσική εκδήλωση), οι μόνιμες συλλογές και οι νέες περιοδικές εκθέσεις του Ιστορικού Μουσείου, Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει και ΧΑΝΙΑ ΄41-΄45 θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄. Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Επίσης, το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες εικαστικών, αλλά και νέων σχεδιαστών, θα είναι σε λειτουργία.
________________________________________
Επόμενη προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση:

Dj Κώστας Μαρκάκης
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019, ώρα 20:30΄
Dance me to the end of summer

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ 2019


*Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση είναι δημόσια και ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί και να ληφθούν φωτογραφίες. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτή.