αρχική / εκδηλώσεις 2020 / ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Άννα Ψυχογιού

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Άννα Ψυχογιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ - Άννα Ψυχογιού

στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου

31.07.2019

ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ με την Άννα Ψυχογιού

Την Άννα Ψυχογιού καλωσορίζουμε στο τρίτο live* του φετινού ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, σταθερά στις 21:00΄, στον κήπο του Μουσείου.

Η ερμηνεύτρια σκοπεύει να μας σαγηνεύσει με τη «Ρέντα», το ντεμπούτο προσωπικό της άλμπουμ (2018), αλλά και με το single «Έτσι μ’ αρέσει να ζω», με το οποίο πρωτοσυστήθηκε στο κοινό. Με την αισθητική που εκείνη αγαπά θα ακουστούν, επίσης, αγαπημένα τραγούδια καλλιτεχνών, όπως του Διονύση Σαββόπουλου και του Μανώλη Λιδάκη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Με φωνητική γκάμα που παλινδρομεί σε βαλκανικές ρυθμολογίες και διασταυρώνεται σε ποπ-ροκ δρόμους, έως πιο λαϊκούς, όπως ενός «γαλλικού χασάπικου» ή ενός «ζεμπέκικου από την Αργεντινή», η Άννα Ψυχογιού μαζί με τους μουσικούς Γιώργο Ντινάκο (ακουστική κιθάρα) και Νίκο Οικονομέα  (κλαρίνο) θα αναμείξουν κόσμους διαφορετικούς στην ηχητική τους παλέτα, για μια καλοκαιρινή νύχτα στο Μουσείο γεμάτη χρώμα και συναίσθημα.

Διάρκεια συναυλίας:21:00'-23:00' 


Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, με τη γενική είσοδο των €5,00 (συμπεριλαμβάνεται η μουσική εκδήλωση), οι μόνιμες συλλογές και οι νέες περιοδικές εκθέσεις του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, Αλέξης Ακριθάκης | Εν κινήσει και ΧΑΝΙΑ ΄41-΄45 θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄. Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Επίσης, το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες εικαστικών, αλλά και νέων σχεδιαστών, θα είναι σε λειτουργία.

 


Επόμενη προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση:

The Blue Onion Experiment
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, ώρα 21:00΄
Ελεάννα Καρανδεινού (φωνή), Μάνος Περακάκης (φωνή, ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα), Μιχάλης Φερετζάκης (πλήκτρα).


Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ 2019


*Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση είναι δημόσια και ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί και να ληφθούν φωτογραφίες. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτή.