Προμηθευτές

Search

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κάρτας .

Ασφάλεια συναλλαγών
Η συνεργασία μας με την Alpha Bank, πρωτοπόρο στον τομέα των ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών, εγγυάται την αξιοπιστία και την ασφάλεια των αγορών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

Είναι ασφαλείς οι αγορές μου μέσω τραπεζικής κάρτας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;
Ναι, διότι:

Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του www.historical-museum.gr, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alpha Bank. 

Η ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στην Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον προμηθευτή του προϊόντος που αγοράζετε). 

Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:

  • κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128),
  • ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την GeoTrust Inc. της σελίδας της Alpha Bank: αναζητήστε το εικονίδιο σε μορφή ‘λουκέτου’ στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας (Name: First Data Corp, domain: https://www.deltapay.gr, Issued to: www.deltapay.gr),
  • συστήματα ασφαλείας της Alpha Bank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.


• Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηρεί δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης πάντοτε καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του, ακόμη και αν η τιμή υποστεί μεταβολή έως την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.


Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Αποστολή 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή